JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma
Jocuri Gratis prezinta un joc din categoria jocuri masini online. Aceste jocuri masini pentru copii sunt jocuri noi gratuite.
PUBLICITATE PUBLICITATE
DESCRIEREA JOCULUI: paradisul distrus - Paradisul Distrus este un joc palpitant aparut in categoria masinilor, care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru a aduna un anumit punctaj in fiecare nivel si sa ajungeti cu bine la linia de sosire. VEti conduce o masina blindata plina de arme pe care trebuie sa o folositi ca sa distrugeti inamicii de pe drum ca sa adunati puncte. FIti atenti la obstacole si la inamici deoarece va vor afecta masina si veti pierde din viata. Daca vi se termina viata va trebui sa incepeti nivelul de la inceput. DE asemenea va trebui sa incepeti nivelul de la inceput daca nu va indepliniti obiectivul inainte ca timpul sa se termine. Va trebui sa folositi sagetile pentru a conduce masina si mouse-ul pentru a trage cu rachete si gloante in inamici si in armele acestora. Fiti atenti si la combustibil deoarece este pe terminate.
PUBLICITATE PUBLICITATE


Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII