JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma
Jocuri Gratis prezinta un joc din categoria jocuri actiune online. Aceste jocuri actiune pentru copii sunt jocuri noi gratuite.
PUBLICITATE PUBLICITATE
DESCRIEREA JOCULUI: pesti care mananca pesti - In ocean precum si in mare se afla plin de pestisori, motiv pentru care jocurile cu pestii care mananca si cresc sunt pe placul copiilor deoarece toti dintre ei vor sa vada exact cum mananca pestii oceanului precum si care este motivul pentru care acestia cresc atat de repede si de mari. Cu mare grija si atentie va trebui sa treci de toate misiunile precum si de toate activitatile pe care le ai reusind sa ajungi cat mai repede la finalul jocului cu un punctaj cat mai ridicat devenind in acest fel unul dintre cei mai buni dresori de presti. Cu mare atentie va trebui sa inoti in acvariul cu pestisori incet si cu grija astfel incat pestii cei mari sa nu te manance, iar pestisorii cei mici si colorati sa ii mananci cat mai repede. Rechinii, balenele precum si ceilalti pestisori sunt lasati pe mai tarziu in micdejunul pe care il ai.
PUBLICITATE PUBLICITATE


Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII