JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma
Jocuri Gratis prezinta un joc din categoria jocuri dora online. Aceste jocuri dora pentru copii sunt jocuri noi gratuite.
PUBLICITATE PUBLICITATE
DESCRIEREA JOCULUI: matematica cu dora si boots - Matematica cu Dora si Boots este un joc palpitant cu Dora aparut pe site-ul nostru, care iti va testa cunostintele la matematica si agilitatea. In acest joc veti avea nevoie de aceste calitati deoarece numai asa va veti indeplini obiectivul cu succes. Va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru a aduna multe puncte inainte ca timpul sa se termine. Daca va descurcati bine si adunati multe puncte, ati putea intra in topul celor mai buni jucatori. In acest joc va trebui sa rezolvati multe exercitii la matematica alaturi de Dora, deoarece numai asa veti primi puncte. Dora va fi jos si in partea de sus a ecranului va aparea un exercitiu. Va trebui sa alegeti raspunsul corect pentru a primi puncte. In partea de sus a ecranului va fi si cronometrul. Daca gresiti un raspuns Dora va pierde puncte si o viata si daca se termina toate vietile trebuie sa incepeti de la inceput.
PUBLICITATE PUBLICITATE


Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII