JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma
Jocuri Gratis prezinta un joc din categoria jocuri ferme online. Aceste jocuri ferme pentru copii sunt jocuri noi gratuite.
PUBLICITATE PUBLICITATE
DESCRIEREA JOCULUI: ferme cu legume - De data aceasta noua ferma virtuala de tip Fermarama pe care dorim sa ti-o prezentam este plina de legume, fructe, plante medicinale precum si alte vietuitoare de care tu va trebui sa ai grija sa nu iti devoreze ceea ce ai plantat, plantele ce tocmai au crescut din semintele puse. La inceput va trebui sa te gandesti foarte bine ceea ce vei face alaturi de fermierul cel harnic care este pregatit sa gaseasca diferite surprize in culturile lui, motiv pentru care va trebui sa mergi sa alegi semintele pe care vrei sa le plantezi, sa le cumperi dupa care sa le aduci la ferma si sa va apucati de plantat. Plantele care vor creste vor fi printre cele mai bune si mai sanatoase legume deoarece le-ai plantat tu de unul singur fara tot felul de ingrasaminte si chimicale, sunt crescute natural. Dupa ce reusesti sa pui rasadurile va trebui sa incepi sa le uzi si sa le dai cu ingrasamant natural pentru a avea o recolta la toamna cat mai mare si mai boagata. Odata ce plantele au fost hranite si udate va trebui sa astepti pana vor creste burienile, dupa care sa le smulgi, sa ari pamantul alaturi de utilajele pe care le ai si dintre care cel mai de folosi fiind acel tractor de mare putere 4x4 care are si un plug de arat in spatele fermei de legume. Legumele pe care le vei culege iti vor aduce puncte bonus numite coints care te vor ajuta in cont si te vor propulsa in topul fermierilor legumelor. Leguicultorii sunt oameni harnici, motiv pentru care si tu va trebui sa te inveti cu munca de la tara in cazul in care vrei sa ajungi departe.
PUBLICITATE PUBLICITATE


Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII