JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma
Jocuri Gratis prezinta un joc din categoria jocuri ferme online. Aceste jocuri ferme pentru copii sunt jocuri noi gratuite.
PUBLICITATE PUBLICITATE
DESCRIEREA JOCULUI: gradinari la ferma - Gradinaritul este un job destul de greu, insa pe cat de complex pe atata de relaxator deoarece vei lucra intr-o livada cu pomi, plante, animale si flori de tot felul pe care va trebui sa le cresti, sa le uzi, sa le plantezi si in ultima faza sa profiti de roadele acestora pentru a le vinde si a obtine puncte bonus si bani pentru fiecare fruct sau fan pe care-l cosesti si il duci la animalele ce asteapta mancarea. Gradinarul de servici de data aceasta este o simpla fata care trebuie sa te averizam ca stie meserie, adeca este una dintre cele mai pricepute gradinarese care va lucra cot la cot cu un gradinar profesionist, un adevarat expert in gradina plina de flori si fructe. Mai intai va trebui sa intelegi mersul acestei munci si anume va trebui sa iei semintele de pomi, pomisori mici si sa ii plantezi pe parcela de pamant sau pe campul pe care il ai cumpart special pentru asa ceva. Dupa ce plantele sau semintele au fost plantate va trebui sa le uzi, sa le tunzi si in cele din urma sa le scoti pentru a le utiliza la animalele din ferma pe post de hrana ierbivora.
PUBLICITATE PUBLICITATE


Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII