JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma
Jocuri Gratis prezinta un joc din categoria jocuri ferme online. Aceste jocuri ferme pentru copii sunt jocuri noi gratuite.
PUBLICITATE PUBLICITATE
DESCRIEREA JOCULUI: planteaza legume - Ferma legumelor este foarte extinsa, motiv pentru care te invitam sa iti iei munca in serios si sa incepi sa cresti din ce in ce mai multe legume in campul pe care l-ai luar in arenda pentru a planta aceste plante. Scopul acestei munci este evident obtinerea profitului, a punctelor bonus care ulterior se transforma in bani si tot asa. Odata ce reusesti sa iti duci treaba la bun sfarsit va trebui sa cauti solutii optime pentru a planta din ce in ce mai multe legume de tot felul si de toate soiurile pe care ulteriror sa le valorifici si sa le vinzi oamenilor ce vor sa le manance. Mai intai va trebui sa mergi sa ari cu tractorul cu plug terenul, dupa care sa cumperi seminte si boabe pe care sa le plantezi si sa le uzi in fiecare zi, pana in moemntul in care a iesit planta. Dupa ce planta este mare va trebui sa iei sapa si sa o sapi, dupa care sa o tunzi si in acest fel sa ai legume de cea mai buna calitate, mereu proaspete si gustoase numai bune de pus in supa femeilor gospodine.
PUBLICITATE PUBLICITATE


Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII