JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma
Jocuri Gratis prezinta un joc din categoria jocuri ferme online. Aceste jocuri ferme pentru copii sunt jocuri noi gratuite.
PUBLICITATE PUBLICITATE
DESCRIEREA JOCULUI: dora salveaza ferma - Dora Salveaza Ferma este un joc palpitant care va va testa agilitatea si indemanarea. Scopul jocului este sa o ajutati pe DOra sa-si salveze ferma si sa aiba grija ca animalele sa duca o viata frumoasa si sanatoasa. Pentru icneput trebuie sa ii ajutati pe porcusori sa iasa din noroi si sa se intoarca in hambarul lor. Ca sa faceti asta trebuie sa apasati click pe fiecare porcusor in parte, astfel incat sa luati cu lopata noroiul de pe ei. DUpa ce ati curatat toti porcusorii, puteti sa avansati intr-un nivel superior unde veti avea mai mutla treaba sau puteti merge inpoi la harta fermei si sa va alegeti alta misiune. Puteti sa intrati in hambarul gainilor unde, folosind mouse-ul trebuie sa o pozitionati pe DOra , care are un cos, sub ouale care cad de la gaini. SI aici veti avea mai multe nivele. Pe masura ce cresteti in nivel creste si dificultatea misiunilor. Dati tot ce aveti mai bun si ajutati-o pe Dora sa salveze Ferma.
PUBLICITATE PUBLICITATE


Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII