JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma
Jocuri Gratis prezinta un joc din categoria jocuri ferme online. Aceste jocuri ferme pentru copii sunt jocuri noi gratuite.
PUBLICITATE PUBLICITATE
DESCRIEREA JOCULUI: farmmania 2 - FarmMania 2 este un joc palpitant, care iti testeaza indemanarea si rabdarea. Jocul este o continuare a primului joc farm mania, avand multe lucruri noi, care il fac mult mai captivant. Scopul jocului este sa iti faci o ferma cat mai frumoasa si mai productiva, pentru a strange cat mai multi bani. Fiecare nivel al jocului are un anumit obiectiv, care consta in suma de bani pe care trebuie sa o adunati si produsele pe care trebuie sa le obtineti. LA icneput nu veti avea atat de mult de munca, deoarece veti avea un singur fel de legume si nu veti avea animale. Pe masura ce avansati in nivele superioare, veti intampina probleme care va vor da batai de cap. Trebuie sa va miscati foarte repede si sa aveti grija de toata ferma. Dupa ce ati plantat fructele sau legumele trebuie sa le udati neaparat, sa le priviti iar mai apoi sa le recoltati. DUpa ce ati recoltat fructele sau legumele trebuie sa le trimiteti la piata pentru a face profit. Cu banii adunati va veti putea imbunatatii ferma, va veti putea cumpara animale si plante. De asemenea cu banii veti putea s aimbunatatiti si abilitatile fermierilor.
PUBLICITATE PUBLICITATE


Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII