JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma
Jocuri Gratis prezinta un joc din categoria jocuri ferme online. Aceste jocuri ferme pentru copii sunt jocuri noi gratuite.
PUBLICITATE PUBLICITATE
DESCRIEREA JOCULUI: ferma danonino - Acest joc apartine site-ului Danonino.ro
Aventura lui Danonino la ferma incepe in momentul in care acesta doreste sa isi creeze propriul danonino fara sa fie ajutat de nimeni, motiv pentru care merge la ferma animalelor si incearca sa caute si sa gaseasca diverse animale pentru a-si duce la bun sfarsit misiunea. Mai intai va trebui sa multa lapte de la vaci, insa cu mare grija, deoarece vacile pe care le ai in fata nu vor sub nici o forma sa le iei prea mult lapte, iar daca te vad ca le mulgi se vor supara si se vor enerva, afectandu-ti viata care este limitata. Odata ce ai indeajuns lapte proaspat va trebui sa culegi smeura de pa camp care sa dea un gust deosebit laptelului si in acest fel sa fabrici propriul danonino.
PUBLICITATE PUBLICITATE


Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII