JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma
Jocuri Gratis prezinta un joc din categoria jocuri ferme online. Aceste jocuri ferme pentru copii sunt jocuri noi gratuite.
PUBLICITATE PUBLICITATE
DESCRIEREA JOCULUI: apicultura - Ferma albinelor este una dintre cele mai grele si mai dificile ferme de intretinut deoarece va trebui sa iti dai silinta la maxim sa le cauti flori albinelor, sa le plantezi tot felul de flori viu colorate si in acest sens sa reusesti sa castigi din ce in ce mai multe puncte bonus ajungand sa treci de la un nivel la celalalt cat mai repede. Fii atent la tot ceea ce inseamna noua activitate legata de stupurile albinelor si incearca sa le faci pe plac astfel incat sa aiba polen pe care sa il transforme in miere. Daca consideri ca zaharoza nu a fost indeajuns de multa pentru albine va trebui sa le pui zahar din comert, sa aiba mai multa miere, sa construiesti noi stupuri de miere precum si flori de salcam poliflora precum si alte tipuri de miere.
PUBLICITATE PUBLICITATE


Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII