JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma
Jocuri Gratis prezinta un joc din categoria jocuri monsterhigh online. Aceste jocuri monsterhigh pentru copii sunt jocuri noi gratuite.
PUBLICITATE PUBLICITATE
DESCRIEREA JOCULUI: haine pentru frankie stein - Haine Pentru Frankie Stein este un joc frumos pentru fete, aparut pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si creativitatea. In acest joc veti avea nevoie de aceste calitati deoarece trebuie sa creati haine pentru Frankie Stein. Va trebui sa fiti designer de moda, o meserie foarte dificila care necesita multa imaginatie, deoarece numai asa veti reusi sa faceti niste haine frumoase pentru Frankie Stein. In acest joc veti avea nevoie numai de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas pentru a face cele mai frumoase haine pentru eroina noastra de la Monster High. Va trebui sa fiti foarte atenti la lucrurile pe care le aveti de facut deoarece numai asa veti face o tinuta perfecta. In acest joc trebuie sa alegeti modelul hainelor si culoarea. In partea stanga a ecranului veti avea toate lucrurile de care aveti nevoie ca designer.
PUBLICITATE PUBLICITATE


Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII