JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma
Jocuri Gratis prezinta un joc din categoria jocuri rapunzel online. Aceste jocuri rapunzel pentru copii sunt jocuri noi gratuite.
PUBLICITATE PUBLICITATE
DESCRIEREA JOCULUI: rapunzel curatenie in piata - RApunzel trebuie sa faca curatenie la piata. Piata s-a terminat si acum este foarte murdar pe strada si Rapunzel are responsabilitatea sa faca curat dar nu se descurca singura si are nevoie de ajutorul vostru. Va trebui sa adunati toata mizeria si sa o aruncati la cosul de gunoi. Dupa aceea trebuie sa folositi matura ca sa maturati praful. Unele lucruri sunt stricate in piata si trebuie sa le reparati folosind un ciocan. In acest joc RApunzel va fi mereu langa voi si va va spune tot ce trebuie sa faceti ca sa va indepliniti obiectivul cu succes. Partea dificila in acest joc este ca veti fi contracronometru deci trebuie sa terminati curatenia inainte ca timpul sa se scurga. Daca nu reusiti va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Jocul e impartit in trei nivele si in fiecare nivel veti face curat in alta parte din piata.
PUBLICITATE PUBLICITATE


Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII