JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma
Jocuri Gratis prezinta un joc din categoria jocuri mario online. Aceste jocuri mario pentru copii sunt jocuri noi gratuite.
PUBLICITATE PUBLICITATE
DESCRIEREA JOCULUI: mario si proiectilele - Mario si Proiectilele este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc veti avea nevoie numai de tastele w, a, s, d cu ajutorul caruia trebuie sa va deplasati cu MArio. Mario este asaltat de proiectile si trebuie sa il ajutati sa le ocoleasca ca sa nu fie distrus. DAca sunteti loviti de ceva veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. in acest joc veti avea nevoie de agilitate deoarece numai asa veti reusi sa va indepliniti obiectivul cu succes ca sa adunati multe puncte si sa aveti sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Pe masura ce timpul trece vor veni tot mai multe rachete si va fi din ce in ce mai dificil sa le ocoliti.
PUBLICITATE PUBLICITATE


Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII