JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri masini

parcari la statia de politie

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: Parcari la Statia de Politie este unul din cele mai noi jocuri aparute in categoria politistilor numai aici pe sit-eul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea. Scopul acestui joc este sa parcati niste masini de politie. In acest joc veti avea ocazia sa vedeti cele mai noi masini de politie aparute in lume, niste masini foarte frumoase si rapide. In acest joc veti avea nevoie numai de sageti cu ajutorul carora trebuie sa conduceti masinile. Va trebui sa fiti atenti cum conduceti masinile prin parcare deoarece parcarea e plina de obstacole dar si de alte masini si daca intrati in ceva veti pierde din viata. Daca vi se termina vioata va trebui sa incepeti jocul de la inceput. In partea de sus in dreapta ecranului va fi viata deci fiti cu ochii pe ea. In acest joc trebuie sa incercati sa parcati repede masina de politie deoarece veti primi mai multe puncte.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII