JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri masini

repara masina de curse

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: Repara Masina de Curse este un joc foarte interesant aparut in categoria masinilor, care iti va testa indemanarea si imaginatia. In acest joc va trebui sa reparati o masina de cursa, ca sa fie gata de un nou campionat. In acest joc veti avea ocazia sa alegeti masina pe care vreti sa o reparati. Veti avea ales din multe masini foarte frumoase si rapide, care sunt sigur ca dupa ce le veti repara vor castiga toate cursele de la campionat. In acest joc veti avea nevoie de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa reparati masina, cu ajutorul caruia trebuie sa puneti toate piesele masinii la locul ei. Va trebui sa luati piesele din partea de jos a ecranului si sa va dati seama unde trebuie sa le puneti. Jocul este contracronometru deci aveti la dispozitie numai doua minute pentru a repara masina. Daca nu reusiti veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII