JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri masini

salonul de spalat masini

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: Salonul de Spalat Masini este un nou joc aparut in categoria masinilor in care veti avea ocazia sa vedeti cat de grea este munca la o spalatorie auto. In acest joc va trebui sa folositi numai mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile de la spalatoria auto. Va trebui sa spalati trei masini, de diferite feluri ca sa vedeti cat este de dificil. In acest joc veti avea de folosit diferite ustensile de la spalatorie pentru a va indeplini sarcinile pas cu pas, astfel incat masinile sa fie curate la final. Va trebui sa luati ustensilele din partea de sus a ecranului. Dupa ce spalati masinile trebuie sa le dati cu ceara ca sa le faceti sa straluceasca. In acest joc veti avea langa voi o sageata care va va arata tot ce trebuie sa faceti: ce ustensile sa folositi si cum sa le folositi pentru a spala masinile cat mai repede.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII