JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri masini

batalia parcarilor

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: Batalia Parcarilor este un joc palpitant aparut in categoria masinilor care iti va testa indemanarea si agilitatea la volan. In acest joc veti avea nevoie numai de sageti cu ajutorul carora trebuie sa va indepliniti sarcinile, cu ajutorul carora trebuie sa conduceti masina. Desi pare simplu nu va grabiti sa judecati deoarece masina este foarte rapida si greu de controlat si trebuie sa fiti foarte priceputi ca sa o parcati. In acest joc veti avea nevoie de agilitate deoarece veti concura cu inca o masina care vrea sa parcheze in acelasi loc de parcare. Trebuie sa parcati masina voastra mai repede decat adversarul daca vreti sa treceti mai departe. DAca nu reusiti veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Pe masura ce avansati in nivele superioare va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul cu succes, de aceea trebuie sa munciti foarte mult.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII