JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri masini

super masini de drum

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: Super Masini de Drum este un nou joc cu curse de masini in care trebuie sa demonstrati ca sunteti un sofer bun castigand toate cursele. daca pierdeti o singura cursa va trebui sa incepeti tot jocul de la inceput, de aceea trebuie sa va concentrati si sa dati tot ce aveti mai bun ca sa ajungeti primul la linia de sosire in fiecare nivel. Veti concursa impotriva a mai multor masini si trebuie sa le depasiti pe toate inainte de linia de sosire daca vreti sa avansati in nivele superioare unde veti da de adversari tot mai buni pe care va fi din ce in ce mai dificil sa ii invingeti. Trebuie sa folositi sagetile ca sa conduceti masina. In partea stanga a ecranului veti avea afisata viteza cu care va deplasati cu masina. Incercati sa mergeti cat mai repede ca sa aveti sansa sa castigati cursa.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII