JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri masini

maestrul obstacolelor

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: Vrei sa incerci un joc real cu masini, motociclete si sa sari peste obstacole? Acesta este jocul pe care-l cauti cu maestrul obstacolelor in care va trebui sa iti alegi masina, bicicleta, sau vehicolul pe care vrei sa-l conduci si totodata alaturi de care va trebui sa iti pui talentul in joc, va trebui sa te urci in masina, sa calci pedala de acceleratie, sa schimbi corespunzator vitezele masinii, dupa care va trebui sa sari peste toate obstacolele pe care le ai in cale, sa incerci sa ne demonstrezi tuturor cat de bun esti la aceste probe periculoase. Pentru asta va trebui sa tii cont de avariatile masinilor pe care le conduci, deoarece nu este deloc usor sa mergi cu viteza intr-un parapet, capota, partprizul masinii pe care o conduci se va face tandari si pulbere, motiv pentru care trebuie sa fii atent. Incearca sa sari peste cat mai multe indicii cum ar fi butoaiele, gramezile de gunoaie, butucii, pomii pusi intentionat in calea ta pe care va trebui sa ii feresti fara sa te accidentezi de ei ajungand la finalul misiunii si trecand in felul acesta la cea de-a doua proba malefica.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII