JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri masini

vanatoarea din jurassic

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: In jocul acesta masina-i obligatorie, nu ai voie sa te scapi de ea niciodata deoarece sunt pericole serioase la orice colt: de la dinozauri uriasi, carnivori, ierbivori, pasari uriase ce te pot manca sau chiar furtuni de nisip periculoase care te pot lua pe sus si duce sute de kilometrii distanta de casa unde locuiesti. Pentru asta va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa descoperi solutiile necesare astfel incat sa castigi din ce in ce mai multe puncte bonus, sa distrugi si sa omori dinozaurii care iti ies in cale cu masina de teren 4x4 pe care o vei primi. Pentru asta va trebui sa fii un sofer de invidiat, va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa te bagi cu jeep-ul exact in dinozaurii care iti stau in cale astfel incat sa iei bonusul pentru fiecare actiune pe care o faci in noul joc de copii.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII