JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri actiune

misiuni in spatiu

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: Misiuni in Spatiu este cel mai nou joc de actiune aparut pe site-ul nostru. Trebuie sa va selectati eroul alaturi de care veti porni intr-o misiune de salvare in spatiu, pe o statie spatiala care a fost preluata de inamici. Pe statie sunt tinuti ostatici oameni nevinovati si trebuie sa ii salvati. In fiecare nivel trebuie sa treceti de inamici iar apoi sa salvati ostaticii. Este destul de dificil deoarece sunteti singuri impotriva a zeci de inamici. Trebuie sa fiti atenti deoarece inamicii pot aparea din orice directie. Cu ajutorul tastelor w, a, s, d trebuie sa va deplasati iar cu mouse-ul trebuie sa puneti tinta si sa trageti in inamici. va trebui sa va ajutati de lipsa de gravitatie, deoarece daca iesiti din statia spatiala veti putea sari mult mai sus.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII