JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri masini

wheely 4

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: Wheely IV este ultima versiune a masinilor cu ochi, gura, si urechi, motiv pentru care ne-am hotarat sa iti oferim si tie posibilitatea de a incerca sa treci cu bine de toate aceste misiuni pe care Wheely le are in aventurile sale. Noi am incercat sa jucam primul nivel al jocului, am iesit cu masina mica rosie din garaj, insa in scurt timp ne-am confruntat cu o situatie neasteptata deoarece trebuia sa mergem cat mai repede la mecanicul de masini, acolo unde trebuia sa ne schimbam roata deoarece am facut pana. Dupa ce pana de la roata ne-a fost rezolvata am putut sa ne continuam drumul astfel incat sa nu mai avem nici o problema si totodata sa castigam toate cele 3 stelute puse in bataie in noul joc de copii. Vei avea la dispozitie peste 30 de nivele de dificultate in care va trebui sa cauti si in cele din urma sa gasesti solutiile plauzibile pentru a castiga punctele bonus din noul joc cu masinile vorbitoare.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII