JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri masini

roti patriotice

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: Un super joc 3D cu masini uriase, asa numitele Monster Truck pe care va trebui sa le conduci la concursul de demonstratie la care te-am inscris. Tu va trebui sa intri in cabina masinilor gigantice, acolo unde va trebui sa te faci comod, dupa care sa incerci sa conduci cat mai bine masina in asa fel astfel incat sa treci cu rotile mari pe care le are peste obstacolele din calea ta, sa depasesti tot ceea ce gasesti in jurul tau si de ce nu sa demolezi intreaga baraca pe care o vei avea in fata deoarece masina este mare, puternice si de viteza, motiv pentru care poti sa te bagi in orice cu ea si sa demolezi tot ceea ce ai in cale. In functie de dezastrurile si demolarile pe care le vei face cu aceatsa masina vei fi rasplatit cu punctaje bonus pentru tine si pentru echipa din care faci parte, oamenii care au contribuit cu bani pentru a-ti cumpara aceasta masina foarte scumpa si bine pregatita pentru concursul Roti Patriotice.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII