JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri zuma

freaky fruits

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: Freaky Fruits este cel mai palpitant joc din aceasta categorie in care va trebui sa fiti agili si sa aveti un spirit de observatie bine dezvoltat. In acest joc va trebui sa fiti cu ochii in patru pentru a vedea unde este cel mai bine sa trageti cu tunul cu fructe. Din partea dreapta va porni un sir de fructe, care se va indrepta pe un traseu intortocheat spre tunul din mijlocul ecranului. Scopul jocului este sa le distrugeti pe toate inainte sa ajunga acolo. Ca sa le distrugeti trebuie sa formati grupuri de cel putin 3 fructe de acelasi fel. Ca sa faceti acest lucru va trebui sa fiti atenti unde sunt macar doua fructe la fel si daca aveti pe tun acel fruct sa trageti cu el in sir.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII