JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri zuma

fabrica zuma

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: In acest joc trebuie sa distrugeti toate jucariile colorate de la fabrica inainte sa ajunga la sfarsitul bandei de lucru. Desi pare simplu nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si aveti nevoie de multa indemanare si agilitate. Ca sa opriti jucariile va trebui sa formati perechi de cel putin 3 jucarii de aceasi culoare. Ca sa fomrati perechi veti trage in sirul cu jucarii cu un tun. Incercati sa formati perechi alcatuite din cat mai multe jucarii identice deoarece veti primi mai multe puncte. Daca jucariile ajung la finalul traseului veti pierde si va trebui sa incepeti de la inceput. Dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII