JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri zuma

zuma cu fructe

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: Zuma cu Fructe este unul din cele mai noi jocuri aparute in categoria iepurasilor numai aici pe site-ul nostru . In acest joc veti avea nevoie de multa indemanare si agilitate pentru a va indeplini obiectivul din fiecare nivel. Va trebui sa distrugeti sirul de fructe din fiecare nivel inainte sa ajunga la finalul traseului. Pare simplu dar nu va grabiti sa judecati deoarece va trebui sa fiti foarte atenti si pe masura ce avansati in nivele superioare va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obectivul. In acest joc veti avea nevoie de multa indemanare si precizie pentru a distruge sirul de fructe. In centrul ecranului va fi un iepuras care va arunca cu fructe in sir. Trebuie sa il ajutati sa arunce fructele astfel incat sa formati perechi de cel putin 3 fructe la fel, deoarece numai asa le veti distruge. Daca sunat mai mult de trei fructe la un fel veti primi mai multe puncte cand le distrugeti. Este important sa adunati multe puncte deoarece ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori ai jocurlui zuma cu fructe.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII