JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri strategie

plante vs zombi

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: Un super joc cu plante si zombi in care cele doua caractere vor fi versus una contra cealalta, iar tu va trebui sa plantezi cat mai multe plante astfel incat sa reusesti sa iti duci misiunea la bun sfarsit si de ce nu sa ajungi sa castigi din ce in ce mai multe activitati de mare anvergura in joc. Fiecare zombi pe care reusesti sa-l detronezi va insemna mult pentru tine deoarece acesti zombi sunt de mare calitate si impuscandu-i vei obtine puncte bonus ce te vor ajuta atat pe tine cat si pe echipa din care faci parte, ajungand in acest fel in varful jucatorilor. Planteaza plante carnivor mici, care arunca cu bile, precum si care mananca sau impusca si incearca astfel sa ajungi la finalul misiunilor pe care le ai, sa depasesti tot ceea ce iti iese in cale si de ce nu sa ajungi sa castigi noi activitati in jocul prezentat tie. Odata ce vei trece de primele nivele de dificultate vei ajunge sa castigi noi plante pe care sa le pui impotriva zombiilor ce iei ies in care, insa mare grija, deoarece daca zombii nu pot sa iasa exact asa cum trebuie ei te vor distruge, iti vor manca cu mare sete toate plantele pe care le-ai pus drept zod de bariera. Impuscarea unui zombi din partea plantelor nu va fi deloc usor, deoarece acesti monstrii, mutanti genetici sunt foarte bine pregatiti si mereu au arme la ei impuscand tot ce le iese in cale in cazul in care nu sunt lasati sa ajunga in orasul florilor de unde sa se hraneasca cu totate plantele ce ie iese in care. Atacul plantelor este cu atat mai mare cu cat fiecare nivel de dificultate trece, iar numarul zombiilor se va injumatatii odata ce ajungi la finalul probelor.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII