JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri strategie

apararea regatului

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: Apararea Regatului este unul din cele mai noi jocuri de strategie aparute pe site-ul nostru care iti va testa indemanarea, agilitatea si perspicacitatea in lupta. In acest joc va trebui sa va aparati regatul si locuitorii acestuia impotriva orcilor care vor sa distruga toti oamenii. Desi pare simplu nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si ca sa faceti fata oricilor trebuie sa aveti un regat bine dezvoltat. Pentru inceput va sugerez sa fa creati niste luptatori si sa distrugeti orcii care au instalate bazele in apropierea regatului, deoarece aceia ajung foarte repede la voi. Odata distrusi veti avea timp sa va dezvoltati regatul ca sa faceti fata atacurilor mai tarziu. Trebuie sa construiti diferite cladiri economice care va vor produce bani, materiale de constructii, oameni muncitori si luptatori. In acest joc veti avea nevoie numai de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa administrati regatul. Veti avea anumite obiective de indeplinit pentru care veti primi experienta. Daca adunati experienta suficienta veti avansa in nivel si atunci veti deveni mai puternic si veti primi mai multi bani.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII