JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri strategie

incursiunea

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: In fiecare nivel al acestui joc va trebui sa va aparati teritoriul de atacul inamicilor. Va trebui sa creati razboinici care sa se lupte cu inamicii, sa nu ii lase sa ajunga la regatul vostru. Daca inamicii ajung la regat vor incepe sa il distruga si veti pierde din viata, iar daca vi se termina viata va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a termina jocul cu cat mai multe puncte deoarece asa ati putea intra in topul celor mai buni jucatori. Ca sa adunati multe puncte trebuie sa va administrati bine banii, astfel incat sa creati luptatori care sa va apere cetatea si sa pierdeti cat mai putine resurse si cat mai putini oameni. Totul depinde de voi, de cat de buni sunteti la jocurile de strategie. Inamicii vor veni din partea stanga a ecranului si vor incerca sa ajunga la regatul vostru care se afla in partea dreapta a ecranului.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII