JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri strategie

khan wars

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: Khan Wars este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru care iti va testa indemanarea si agilitatea, deoarece numai asa veti reusi sa faceti fata adversarilor din acest joc. Va trebui sa va faceti un cont deoarece numai asa veti putea intra in lupta pentru cel mai puternic regat. In acest joc va trebui sa folositi mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas astfel incat sa faceti o treaba buna, sa castigati teritorii, sa controlati armata, sa produceti bani si resurse ca sa va cresteti imperiul. In acest joc este foarte important sa fiti atenti la instructiuni deoarece asa veti sti ce trebuie sa faceti ca sa va jucati. Va trebui sa atacati adversarii ca sa ii distrugeti, sa adunati bani. Cu ajutorul banilor si a resurselor puteti sa va imbunatatiti armata si cladirile. In acest joc veti avea in partea de sus a ecranului tabloul de administrare.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII