JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri ferme

ferme de gaini

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: Un super joc cu ferme virtuale cu gaini in care va trebui sa iti pui mineta la contributie astfel incat sa reusesti sa iti creezi cat mai bine sa ai diferite strategii astfel incat sa iti construiesti ferma potrivita cu pasarile care oua merue si alaturi de care sa reusesti sa faci o treaba cat mai buna, sa ajungi sa iti castigi painea din munca pe care o ai in noua afacere cu gainile si ouale pe care acestea le fac mereu. Pentru a avea o ferma cat mai buna, mai mare si care sa aiba succes, va trebui sa tii cond de diferite alte lucuri si anume de mancarea si hrana pe care le-o oferi gainilor, aceasta va trebui sa fie formata din cea mai buna, de o calitate superioara pe care trebuie sa le-o oferi pasarilor intr-o cantitate potrivita pentru a reusi sa iti cresti gainile cat mai repede pe care sa le vinzi mai tarziu. Toate animalele precum si pasarile domestice si salbatice pe care le ai trebuiesc hranite corespunzator pentru a avea rezultate deosebite in joc si a obtine punctele bonus corespunzatoare.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII