JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri ferme

ferme de animale domestice

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: Unul dintre cele mai frumoase jocuri cu ferme 3D unity tocmai a fost adaugat pe site-ul nostru si dorim sa il icnerci cu orice pret cat mai repede pentru a ne povesti pe urma cum ti s-a parut precum si cat de multe animale ai reusit sa ajuti sa creasca casa sa-ti aduca beneficii pe masura. Toata treaba fermierilor, taranilor din aceasta ferma moderna virtuala este destul de simpla, va trebui sa iti cumperi cu banii pe care i-ai adunat cat mai multe animale domestice precum si salbatice care pot sa fie de la oi, vaci, capre, tapi, boi, porci, lame, vitei, oite, miei, gaini, pasari domestice, rate, curcani, pirchite, porumbei, cerbi, iepuri, capre, serpi, struti, prepelite, pinguini, purcei, tauri, elefanti rate precum si alte animale deosebit de frumoase si de dragastoase, iar in cazul in care esti convins ca vrei sa iti construiesti si sa-ti ridici o ferma cu siguranta vei avea doar de castigat de pe urma acestui joc flash foarte interactiv. Dupa ce ai cumparat de punctele care in joc se numesc Coints animalele dorite va trebui sa le duci pe camp, pe pasune, acolo unde sa le pui la treaba sau sa manance sau sa lucreze pamantul pentru a fi mult mai roditor. Odata ce ai plantat semintele pentru iarba, grau, porumb, sfecla, floarea soarelui, orz sau canepa va trebui sa le hranesti pe animale cat mai corect astfel incat ele sa creasca, iar tu sa fi fericit ca ai o turma de animale domestice din ce in ce mai mare. Dupa ce mulgi vacile, oile precum si caii va trebui sa trimiti aceste animale spre abatorul animalelor acolo unde vor fi sacrificate si transformate in preparate pe care tu vei primii bani. Incearca sa-ti dai silinta si sa ai o ferma plina de animale cu grajduri pline de diferite rase ale animalelor virtuale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII