JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri ferme

ferma de gaini ouatoare

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: Gainile ouatoare din noul joc cu ferme virtuale sunt printre cele mai haioase gaini care fac oua si mai interesante gaini pe care le vei vedea vreodata, astfel incat ele niciodata nu vor sta locului in momentul in care fac oua, ci tu va trebui mereu sa le pui pe cuibar acolo unde sa faca ouale. Mare grija la fiecare gaina ouatoare, deoarece va trebui sa te descurci cat mai bine cu ea si in acelasi timp sa reusesti sa gasesti solutiile necesare castigarii cator mai multor nivele de dificultate ridicata pentru a fi printre cei mai buni si mai bine platiti fermieri ce se ocupa de aceste gaini care oua. Fiecare gaina trebuie ingrijita corespunzator, trebuie sa o hranesti cat mai bine deoarece doar asa vei avea oua de calitate superioara de la fiecare dintre acestea, si totodata vei reusi sa ajungi cat mai repede la finalul topului clasamentului fermierilor ce se ocupa de aceste gaini. Fiecare ou pe care gaina la ouat va trebui sa il iei si sa il pui de vanzare astfel incat sa reusesti sa castigi cat mai multi bani pentru vanzarea de oua proaspete in piata sau in targul in care doresti. Castiga noi medalii pentru cresterea pasarilor de oua si in mod special a ganilor, ratelor, strutilor, prepelitelor, pirchitelor, paunilor, vulturilor si chiar papagalilor si porumbeilor in noul joc pe care echipa doreste sa ti-l ofere in cel mai scurt timp posibil.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII