JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri ferme

fermierul

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: Fermierul este un joc palpitant, care iti testeaza indemanarea si rabdarea. Scopul jocului este sa iti faci o ferma cat mai frumoasa si mai productiva, pentru a strange cat mai multi bani. Pentru icneput trebuie sa mergeti la magazin si s ava cumparati semite. Aveti grija pe ce cheltuiti banii, deoarece la inceput nu aveti atat de multi si nu trebuie sai irositi. DUpa aceea trebuie sa alegeti o parcela de pamant si sa plantati fructele sau legumele cumparate. Acestea trebuiesc udate in fiecare zi, altfel o sa se usuce. Daca o planta vi se usuca, aceasta va muri si nu va putea sa va mai aduca profit. Dupa ce ati udat plantele trebuie sa intrati in casa si sa apsati pe ceas astfel incat sa inceapa o noua zi. In fiecare zi trebuie sa aveti grija ca plantele sa fie udate, sau eventual sa le dati si ingrasamant pentru a creste mai repede. Dupa cateva zile, plantele vor fi gata si va trebui sa adunati recolta. DUpa ce ati adunat fructele si legumele trebuie sa mergeti la piata pentru a le vinde si a cumpara alte plante.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII