JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri ferme

ferma de plante

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: Ferma de Plante este un nou joc 3D cu fermieri pe care dorim sa il icnercati si totodata sa reusesti sa ajungi sa plantezi din ce in ce mai multe plante, legume, fructe, pomi, copaci fructiferi in diferitele locuri ale acestor ferme virtuale. Mai intai va trebui sa te gandesti foarte bine ce vrei sa plantezi, ce plante, dupa care sa incepi sa pui incetul cu incetul din ce in ce mai multe seminte de care sa ai mare grija, sa le uzi, sa le prasesti, sa tai burienile precum si celelalte plante pe care le ai in acest parc. Dupa ce ferma este vesela, iar plantele au crescut si au fructe, sau roade, va trebui sa le culegi si in acest fel sa iti dezvolti afacerea, sa iei tractorul sa ari pamantul pentru toamna sau primavara dupa care sa mergi cu remorca la piata si sa vinzi tot ceea ce ai pentru a obtine cat mai multi bani.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII