JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri ferme

ferma exotica

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: Incearca chiar acum noul joc pentru fermieri, pentru cei care isi doresc o ferma virtuala si totodata vor sa invete din ce in ce mai multe lucruri despre cum se cresc plantele, animalele precum si cum se culeg fructele acestora si se pot vinde la piata, in magazine pe bani. Mai intai va trebui sa faci cunostinta cu fermierul si fermiera jocului exotic, dupa care te invitam sa treci la treaba, la munca si sa ne demonstrezi tuturor cat de bun este la toate aceste treburi si munci pe care le avem in noul joc de copii in care va trebui sa ne demonstrezi tuturor cat de bun esti in toate activitatile exotice pe care le ai. Va trebui sa plantezi plantele, sapand in pamant diferite gropi unde sa bagi semintele, dupa care sa iti apa si sa le uzi astfel incat plantele sa aiba soare, lumina precum si apa si ingrasamant pentru a creste, iar in scurt timp va trebui sa mergi sa le prasesti, sa le sapi astfel incat sa le feresti de umbra celorlalte plante, burieni care le ia toata seva. Odata ce fructele au crescut poti sa le recoltezi, sa le culegi si sa le vinzi obtinand puncte bonus in tara exotica in care te aflii.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII