JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri ferme

ferma de capre

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: Caprele sunt animale ascultatoare, bine venite la oricare fermier deoarece ea ne da mereu un continut de lapte foarte mare si ceea ce este si mai important, foarte sanatos pe care tu il poti valoriza foarte bine in pietele fermierilor, trasportand laptele cu caruta sau masinile speciale in targ unde sunt foatre multi potentiali clienti pentru marfa ta care sa-ti dea bani pe produsele tale. Mare grija si atentie ori de cate ori reusesti sa faci astfel de meserii, deorece pentru a primi lapte de la capre va trebui sa le hranesti, sa ai grija de ele, sa le dai de mancare ovaz, orz, grau, porumb precum si concentrate, iar dupa fiecare masa sa le servesti cu apa. Grajdul caprelor va trebui sa fie mereu intratinut si bine organizat astfel incat fiecare capra sa se simta bine.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII