JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri ferme

goodgame big farm

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: GoodGame Big Farm este cel mai nou joc cu ferme pe care dorim sa ti-l prezentam chiar acum in format online, unde iti vei putea crea ferma ta virtuala si totodata vei reusi sa devi un fermier bun si iscusit in toate treburile, muncile agricole, de gradina precum si cu animalele pe care le ai pe langa casa, deoarece in Romania exista o gramada de fermieri care trebuiesc sa-si invete copii cum sa hraneasca animalele precum si cum sa le ingrijeasca, sa le duca la medic. Mai intai va trebui sa iti creezi un cont pe noul joc GoodGame, dupa care sa te loghezi si vei putea sa descoperi virtuala ferma ce te asteapta sa o populezi cu animale, cereale, fructe, pomi fructiferi, copaci, arbusti precum si oameni care sa o lucreze, sa lucreze pamantul cu tractoarele, cu combinele, masinile de arat si de discuit, cu placul precum si celelalte. Ceea ce va trebui sa faci in noul joc este sa-ti construiesti ferma virtuala intai de toate, iar pentru asta vei avea nevoie de muncitori, de fermieri care sa puna osul la treaba si alaturi de care sa reusesti sa castigi din ce in ce mai multe puncte bonus. Ridica-ti o moara de macinat cereale unde sa poti sa macini grau, orz, ovaz, porumb, secara precum si alte cereale pentru animalele pe care le ai in grajdurile special construite cu adapatoare si hranitoare automate. Odata ce ferma este construita va trebui sa o populezi cu porci, capre, vaci, iepuri, pesti, boi, bivoli gaini, fazani, pauni, ciuperci precum si alte animale, pasari sau plante vegetale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII