JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri ferme

gradina cu flori

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: Un super joc de pentru copii ce vor sa devina fermieri, pentru fermierii ce vor sa se obisnuiasca si mai bine cu treburile de la ferma, motiv pentru care va trebui sa conduci intreaga activitate a noului joc pe care il avem cat mai bine si sa incerci sa treci de toate misiunile pe care le ai plantand si ingrijind tot felul de flori una mai frumoasa decat alta. Mai intai va trebui sa iei ghivecile cu flori, sa sapi o groapa dupa care sa plantezi semintele florilor astfel incat sa inrodeasca. Dupa ce le-ai astupat din nou cu pamant va trebui sa le uzi, sa le dai ingrasament de plante pana in momentul in care vezi ca incep sa creasca, dupa care va trebui efectiv sa incepi sa te ingrijesti de ele si sa incepi din ce in ce mai mult sa ajungi sa le vinzi taindu-le cu foarfeca speciala pentru fiecare floare. Gradina florilor este mare, insa in functie de munca pe care o depui va deveni din ce in ce mai mare si tu va trebui sa iti dai silinta sa reusesti sa o faci din ce in ce mai mare si mai bogata.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII