JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri monsterhigh

frankie stein la monster high

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: Frankie Stein la Monster High este un joc palpitant de indemanare aparut pe site-ul nostru in care trebuie sa va indepliniti toate sarcinile din cele patru nivele pentru a termina jocul cu succes. In functie de cat de bine va descurcati si cat de repede veti termina jocul veti primi un anumit punctaj si daca va descurcati bine ati putea avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Va trebui sa folositi mouse-ul pentru a va indeplini sarcinile pas cu pas astfel incat sa o ajutati pe Frankie Stein, eroina noastra de la Monster High. In primul nivel trebuie sa adunati partile corpului lui Frankie Stein. Veti avea o lista cu lucrurile pe care trebuie sa le gasiti si trebuie sa le cautati printr-un laborator. In a doua parte a jocului trebuie sa puneti parile corpului la locul lor ca sa formati corpul lui Frankie Stein. In a treia parte a jocului trebuie sa alegeti cele mai frumoase haine pentru eroine noastra.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII