JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri rapunzel

rapunzel la ecograf

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: Rapunzel la Ecograf este un joc frumos aparut pe site-ul nostru in care o veti insoti pe RApunzel la spital ca sa isi faca niste analize si sa afle mai multe despre bebelusul pe care il poarta in burta. In acest joc veti avea nevoie numai de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas. Trebuie sa folositi mai multe ustensile medicale pentru a-i face analize lui Rapunzel. Trebuie sa ii luati temperatura folosind un termometru, sa ii luati tensiunea folosind un aparat special, sa ii ascultati bataile inimii si asa mai departe. DUpa aceea trebuie sa folositi ecograful ca sa vedeti bebelusul. Trebuie sa mnasurati bebelusul si sa vedeti daca este sanatos. In a doua parte a jocului trebuie sa ii dati de mancare lui Rapunzel niste fructe, sa ii dati sa bea niste medicamente, sa ii dati sa asculte muzica, ca sa fie relaxata.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII