JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri mario

mario marea aventura 7

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: Mario Marea Aventura 7 este un nou joc aparut pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea deoarece numai asa veti reusi sa ajungeti cu bine la finalul fiecarui nivel alaturi de eroul nostru. Trebuie sa fiti foarte atenti la ianmicii de pe drum si la obstacole deoarece daca intrati in ei sau in ele veti pierde o viata si veti incepe nivelul de la inceput. Daca ti se termina toate vietile va trebui sa incepeti tot jocul de la inceput. In partea de sus a ecranului va fi afisat punctajul si vietile. In acest joc veti avea nevoie numai de tastele w, a, s si d pentru deplasare si de tasta j pentru atac. DAca vreti sa sariti mai tare trebuie sa apasati de doua ori pe tasta w. In acest joc ca sa puteti trece mai departe, trebuie sa ajungeti la castelul de la finalul nivelului numai dupa ce adunati de pe drum toate monedele de aur. Desi pare simplu nu va grabiti sa judecati deoarece jocul e destul de dificil si trebuie sa munciti foarte mult pentru a reusi. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru Mario Marea Aventura 7.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII