JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri actiune

droidul pe aburi

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: Droidul pe Aburi este un nou joc cu roboti aparut pe site-ul nostru in care va trebui sa va indepliniti misiunile de salvare din fiecare nivel. Veti controla un droid care funcioneaza pe aburi si trebuie sa il ajutati sa salveze restul droizilor prinsi in lanturi. Desi pare simplu nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si trebuie sa munciti foarte mult pentru a va indeplini obiectivul din fiecare nivel. Inainte de inceperea fiecarui nivel va trebui sa va alegeti nivelul de dificultate. Daca alegeti nivelul cel mai usor veti putea sa va indepliniti sarcinile destul de repede dar nu veti primi multe puncte. Puncte multe primiti numai daca alegeti nivelul mai dificil. DAca adunati multe puncte pana la finalul jocului, ati putea avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. In acest joc va trebui sa va deplasati cu tastele w, a, s, d sau cu sagetile si sa folositi mouse-ul pentru a trage cu arma in inamici.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII