JOCURI GRATIS actiunebarbiedorafermemariomasinimonsterhighrapunzelstrategiezuma

jocuri mario

mario aventura dragostei

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Descriere: In acest joc va trebui sa il ajutati pe Mario sa ajunga la printesa pe care o iubeste, deoarece are de strabatut un traseu lung si plin de obstacole si nu se descurca singur. Veti avea nevoie de sageti pentru a va deplasa cu MArio ca sa il ajutati sa treaca cu bine de toate obstacolele si sa adunati cat mai multe puncte. Va trebui sa ajungeti repede la printesa daca vreti sa primiti puncte bonus pentru timp. In partea de sus a ecranului va fi cronometrul si vietile lui Mario. Uneori trebuie sa schimbati gravitatia folosind tasta space ca MArio sa se poata deplasa pe tavan pentru a ajunge la printesa. Dati tot ce aveti mai bun pentru a intra in topul jucatorilor. Pe masura ce avansati in nivele superioare va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul cu succes, de aceea trebuie sa munciti foarte mult.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Alegerea perfecta: Joc Gratis

In aceste jocuri pentru copii gasiti cea mai mare colectie de jocuri gratuite pentru copii. Un loc in care te poti distra online fara sa te plictisesti pentru ca avem pregatite pentru tine mii de jocuri.
Jocurile pentru copii gratuite nu au nevoie de instalare, sunt jocuri interesante pentru copii mici si copii mai mari, care sunt ajutati in acest fel sa-si dezvolte imaginaţia şi creativitatea.
Jocurile au fost inventate pentru copii. De aceea in aceast site veti gasi doar jocuri pt copii mici si mari, de la jocuri de colorat si pana la jocuri pentru copii ce le stimuleaza inteligenta si perspicacitatea. Asadar, aici veti gasi cele mai tari jocuri pentru copii gratuite la ora actuala.
joc-gratis.ro aduce cel mai frumos mod de distractie pentru cei mici. Poti gasi printre jocurile din aceast site si personajele tale preferate din desenele animate, dar si un mod bun de petrecut timpul. Te vei distra pe cinste cu jocuri pentru copii atat destinate baietilor cat si fetitelor.
Jocuri noi foarte tari si gratis. Aici joci cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categoriile tale preferate si in plus poti sa cauti exact ce doresti.
ALEGE JOC GRATIS PENTRU COPII